Foto Anghel

Salut!
 Astazi este 20 mai 2014!Tot astazi,postam pentru prima data pentru Foto Anghel!Vom face o mica istorie pentru acest domeniu ro,pentru Foto Anghel.Ro! In data de 26 noiembrie 2011,Costel Anghel si Florin Anghel,au facut o pagina de prezentare pe Facebook!Aceasta pagina s-a numit:Fotografii Interesante!
Avem cateva albume postate pe vechea pagina.Am stat cu aceasta pagina exact 2 ani de zile,26 noiembrie 2011-26 noiembrie 2013! In data de 26 noiembrie 2013,am schimbat numele pagini:din Fotografii Interesante in Foto Anghel.Ro!Tot in noiembrie 2013,am inregistrat acest domeniu ro!Fiindca am avut niste probleme personale,acest domeniu ro a hibernat.Foto Anghel.Ro,a fost doar cu numele pe Facebook.
Nu trebuie sa ne ascundem dupa degete,acesta este adevarul! Din cand in cand,am mai postat noi cateva albume dupa 26 noiembrie 2013!Cu aceasta ocazie,vrem sa va multumim frumos,pentru faptul ca ati fost alaturi de noi,pentru faptul ca ati fost aproapre de noi cand a murit mama noastra,cand a murit Elena Anghel.Poate alte persoane dadeau in masa unlike-uri.
O vreme chiar n-a fost deloc activitate.Voi ati stiut sa fiti generosi!Va multumim frumos! De ce Foto Anghel? Noua ne place sa mergem pe la evenimente si sa facem fotografii.Pentru acest lucru,am inregistrat(am cumparat)acest domeniu Foto Anghel!De cate ori vom avea ocazia sa mergem pe la diverse evenimente culturale,de atata ori vom scrie aici!De asemenea,vom anunta urmatoarele evenimente care se vor desfasura in viitor!
 

2 thoughts on “Foto Anghel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *