Anghel Tudor

 • RIP ANGHEL TUDOR -DORU   16 FEBRUARIE1942-26 SEPTEMBRIE 2014

cropped-remember.pngAcest cover de pe Foto Anghel,l-am aplicat pe site pe 15 februarie 2015.Am trecut si conturiile lor de Twitter:@ElenaAnghel64 si @TudorAnghel72.

 

 • Vreau sa le multumesc frumos,lui Liviu Taloi si lui Olivian Breda,pentru faptul ca iau urat lui Tudor Anghel:La multi ani!,pe profilul lui de Facebook!

Astazi este 16 februarie 2015,exact acum 73 de ani,s-a nascut Anghel Tudor.Azi in mod normal,trebuia sa-i spunem,La multi ani,tata!Trebuia sa-l felicitam si sa-l strangem in brate.Pe 16 februarie 1942,se nastea Anghel Tudor.Tatal nostru a fost bolnav,a suferit.Din pacate,acum el numai este printre noi.A plecat intr-o lume mai buna si cinstita.Anghel Tudor a murit langa mine,cum a murit si Anghel Elena.Nici acum nu mi-am revenit.Lui Anghel Tudor ii placea foarte multe lucruri legate de viata,ii placea sa-ti traiasca viata.Anghel Tudor a murit la varsta de 72 de ani,7 luni si 10 zile.

 1. Ii placea sa faca excursii in Muntii Bucegi(mergea cu noi).
 2. Ii placea sa viziteze cabanele.
 3. II placea Delta Dunarii.
 4. Ii placea sa mearga in Vama Veche.
 5. Ii placea sa se poarte elegant pe strada.
 6. Ii placea sa se imbrace cu costumul(chiar daca a fost muncitor).
 7. Ii placea sa fie asortat sacoul cu o pereche de pantaloni.
 8. Ii placea foarte mult pardisiul lung de iarna.
 9. Ii placea ca orice om,sa bea cate un sprit.
 10. Ii placea sa fie vesel,sa fie sociabil.
 11. Ii placea viata.
 12. Ii placea sa-si traiasca viata.
 13. Ii placea sa iasa destul des din Romania:a fost in Budapesta,a fost in Belgrad,a fost in Istambul,a fost in Moscova si in Chisinau.Atat cat s-a putut,atat cat si-a permis si el.Toate acesta excursii,au fost intre 1990-1995.Din anul 1995,a iesit la pensie.Intre 1995-2014,si-a luat pensia linistit.
 14. Era 100% Roman,tinea cu Romania cand se juca meciuriile echipei nationale.El se uita la televizor,eu nu nici nu ma uitam,nu ma interesa echipa Romaniei.
 15. II placea fotbalul,handbalul,voleiul si boxul.Anghel Tudor se mai ducea in Sala Floreasca cand se juca meciuri de handbal,baschet si volei.
 16. Ii placea sa vada Centura de Aur la box,aceasta se organiza la Sala Polivalenta.
 17. Boxul era viata lui,era iubirea lui,a facut sport de performanta.Armata a facut-o la Brasov,intru-un club de box.

Tatal nostru ne-a crescut cu bunatate si ne-a indrumat sa facem bine in viata.N-a fost un om rau,dimpotriva,daca putea sa te ajute cu ceva,te ajuta ce cea mai mare placere.Pe 26 februarie 2015,se implineste 5 luni de zile de cand ne-a parasit.A trecut repede 5 luni de zile,parca ieri a fost.Eu le-am facut o pagina de prezentare pe Facebook,in memoria lui Anghel Tudor si a lui Anghel Elena.I-am facut si un eveniment tot pe Facebook,special penru 16 februarie 2015.Este un lucru sumbru,faptul ca ma gandesc la el in trecut.A fost,acum numai este.Atat tata cat si mama,ne-au fost indrumatorii in viata aceasta,pana cand ei au decedat.

Cred ca orice copil caruia ii moare unul dintre parinti,ii pare rau de acel parinte.Doar banuiesc,nu sunt foarte sigur.Poate unii dintre dumneavoastra,nu stie ce este durerea de familie.Atat pe Anghel Tudor cat si pe Anghel Elena,i-am iubit cand au fost ei sanatosi,dar si cand au fost ei bolnavi.Noi nu ne-am lasat parintii singuri,nu i-am lasat de izbeliste.Faptul ce vorbim de ei si ne gandim la ei zi de zi,acest lucru conteaza foarte mult.Ar fii cel mai mare pacat pentru copii care isi da parintii in uitare cand ei au decedat.Asa cum orice parinti care are grija de copii lor cand sunt mici,asa si copii la randul lor,trebuia sa aiba grija de parintii lor cand sunt bolnavi.

Atat mama cat si tata,au avut grija de noi.Si totusi,Anghel Tudor este plecat din familia noastra.Cel mai mare lucru care ma doare,este faptul ca numai se intoarce niciodata.Moartea parintiilor nostri,ne-a durut,ne doare si ne va durea in continuare.Intr-un 1 an si 3 luni,i-am pierdut pe amandoi.Este foarte trist,faptul ca ziua despartirii de noi a fost anul trecut.Holograf canta acest cantec:Vine o zi cand ne vom desparti.Cat adevar in acest titlu,cata dreptate are acesta formatie.Noi avem doua lucruri importante in bucatarie:avem doua fotografii cu Anghel Tudor si Anghel Elena si o candela mare(de 5 zile),in care arde mereu.Se stinge o candela,aprindem alta candela.Non-stop arde o candela.

Despartirea este grea si dureroasa pentru familie.Despartirea este dureroasa de parintii nostri.Cand iti moare un amic,o cunostinta,un neam mai indepartat,parca nu este dureros.Dar cand iti moare un tata,o mama,un frate sau o sora,este cel dureros lucru din acesta lume.Durerea este apasatoare si te macina in interior.Cand te vezi zi de zi cu mama ta,cu tatal tau,cu fratele tau sau sora ta,si vine o zi in care despartirea este inevitabila,iti vine sa inebunesti.Tatal nostru(al meu si al lui Costel),ne-am impacat bine cu el.Vorbeam cu el,mergeam din cand in cand la o bere cu el,ii ceream sfaturi,vorbeam cu el ca intre barbati,ce sa mai,a fost o legatura aproapiata dintre baieti si tata.Mama noastra ii zicea Doru,noi il strigam tata!N-am avut tupeul sa-i zicem Doru!

Anghel Tudor ne lipseste.

Anghel Tudor a fost si va ramane un tata model.

Anghel Tudor va ramane mereu in sufletele nostre.

Dumnezeu sa te odihneasca,Anghel Tudor-Doru…

Nota:Am editat putin aceasta postare cu aceasta fotografie si cateva fraze despre Anghel Tudor!:)

 

10993492_10203551147849345_8989597960159050979_n

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *