Lucian Mihailescu

Exista un grup pe LinkedIn,grupul se numeste Elena Anghel.Acest grup este in memoria lui Anghel Elena.Acum 3 luni de zile,Lucian Mihailescu a facut un comentariu la o postare de-a noastra,in care noi nici nu ne asteptam.Comentariul lui Lucian Mihailescu este unul pozitiv pentru noi,ma refer aici la mine si la Costel.Pentru acest comentariu de-al lui,ii dedic si eu acesta postare pe Foto Anghel.El a facut un comentariu la postarea mea in memoria lui Anghel Tudor.El ne-a transmis urmatoarea fraza:

Lucian Mihailescu:Condoloante pentru tatal tau.Si mama mea a trecut la odihna vara aceasta(anul trecut),si stiu cat de dificil este sa pierzi parintii.

Florin Anghel:Dumnezeu s-o odihneasca pe mama ta.Dumnezeu sa-i ierte pe parintii nostri.Intre-adevar,este foarte greu cand iti pierzi ambii parinti.Apreciez gestul tau.

Daca doriti sa va lamuriti mai bine,discutia de pe grup este aici.M-a impresionat foarte mult gestul lui,a fost si este aproape de noi,de durerea noastra.Lucian MIhailescu stie ce inseamna sa ai un deces in familie,stie ce inseamna sa ai probleme personale.Pentru acest comentariu,ii dedic si eu acesta postare.In momentul de fata,el nu stie de acesta postare,nici nu banuieste,va fi o surpriza pentru el.Mesajul lui a fost scurt si la obiect.Vrea sa spun si eu cateva fraze despre Lucian Mihailescu.

Eu l-am cunoscut pe Lucian Mihailescu de pe Twitter.Eu pe Twitter si pe Google+,nu prea stau.Si totusi,a dat la mine follow pe Twitter si pe Google+.Cu aceasta ocazie,vreau sa-i multumesc frumos pentru gestul lui.Suntem prieteni pe LinkedIn,ne urmarim reciproc pe Twitter si pe Google+.Banuiesc ca Lucian a stat o vreme in Romania si pe urma a plecat in Canada.In momentul de fata,Lucian este in Canada.Eu pe Lucian il apreciez ca fiind un tip istet.El are doua site-uri importante:Lucian Web Service si Intercer Romania.Lucian stie foarte bine limba engleza.Eu intru destul de des pe cele doua site-uri ale lui.Imi place foarte mult cum si-a organizat el cele doua site-uri.Voi posta mai jos,un film despre  Lucian MIhailescu!;)

Dupa cum bine ati urmarit acest film,v-ati dat seama de intelingenta lui,de pregatirea lui profesionala.Eu la ora 23.55 de minute(mai exact pe 4 martie 2015),am dat follow pe profilul lui de Facebook.Este primul om la care am dat follow.

Twitter:@rointercer,@intercer.

Google+:Lucian MIhailescu

Pagini Facebook:Lucian Web Service si Intercer Romania.

Multumesc pentru mesaj,Lucian Mihailescu!

 

 

2 thoughts on “Lucian Mihailescu

 1. Buna Florin,

  Iti multumesc mult pentru acest articol. Ma bucur ca am putut sa te incurajez putin dupa trecerea la odihna a tatalui tau. Multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris si pentru postarea video.

  Ma rog ca Dumnezeu sa fie in continuare alaturi de tine si de familia ta, de cei dragi si sa umple golul lasat in inima de absenta parintilor.

  Numai bine,

  Lucian

  • Salut!

   Lucian,multumesc frumos pentru comentariu!

   Vreau sa-ti multumesc frumos pentru frazele frumoase scrise de tine pentru noi doi(eu si Costel).
   Cateodata viata este total nedreapta cu cei care isi(si-au)fac(facut)datoria de parinti.
   Parintii nostri,Anghel Elena si Anghel Tudor,ne-au crescut cu drag si cu iubire sufleteasca de parinti.
   I-am iubit,ii iubim si ii vom iubi in continuare pe parintii nostri!

   Mult succes,Lucian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *