Pe 17 martie 2016 este Ziua Nationala a Irlandei!

  • M-ar interesa o vizita in Irlanda!
  • Nu trebuie sa cunosti foarte bine limba engleza,ca sa poti ajunge in Irlanda!

In data de 17 martie 2016,va fi Ziua Nationala a Irlandei.Eu am facut o postare anul trecut pe Foto Anghel,despre Ziua Nationala a Irlandei.Intre 15-20 martie 2016,va fi cateva evenimente culturale dedicate acestui frumos eveniment.Toate aceste evenimente sunt organizate si finantate de Ambasada Irlandei.

  • Ziua Nationala a IrlandeiPe 15 martie 2016 de la ora 20.00,la Sala Mica a Teatrului National I.L.Caragiale,se va desfasura o piesa de teatru numita, Eden.Intrarea la aceasta piesa de teatru,costa 30 lei.
  • Pe 17 martie 2016,va fi o receptie oferita de Ambasada Irlandei.
  • Pe 18 martie 2016 de la ora 19.30,va fi o intalnire la Hotel Intercontinental.Aceasta intalnire va fi cu intrare unui bilet(nu se da mai multe detalii despre acest eveniment).Trebuie sa trimiteti dumneavoastra un email la adresa de pe acel banner,pe care l-am postat mai sus.
  • Pe 19 martie 2016 de la ora 12.00,va fi o intalnire la o terasa in Parcul Herastrau.Terasa se numeste Irish Pipe.
  • Pe 19 martie 2016 de la ora 15.30,se va organiza o intalnire intr-un bar din Hotelul Marriott.Barul se numeste Champions Sports.Intrarea va fi cu bilet la acest show.
  • Pe 20 martie 2016 de la ora 15.00,se va organiza o parada in cinstea Zilei Nationale a Irlandei.Traseul este urmatorul:Muzeul National Roman,Bulevardul Kiseleff,Calea Victoriei si Ateneul Roman.Toata aceasta distractie va dura 2 ore,15.00-17.00.Eu cu siguranta voi fi prezent la aceasta parada de Ziua Nationala a Irlandei.De restul evenimentelor,nu stiu sigur daca voi fi prezent.Practic,la aceasta parada,va fi sare si piperul.

Eu am intrat pe site-ul celor de la Ambasada Irlandei si nu anunta nimic despre acesta organizare de ziua lor.Poate zilele urmatoare,vor posta un articol despre Ziua Nationala a Irlandei.Eu am fost anul trecut pe seara si tocmai se desfasura un show in fata BNR.-ului.Toate aceste evenimente inseamna bani cheltuiti de catre Ambasada Irlandei.Nimic nu se organizeaza fara buget,fara bani.Sincer sa fiu,nu sunt multe Ambasade care isi organizeaza Ziua Nationala a tarii respective.

Sa faci un show de ziua ta nationala si sa organizezi cateva evenimente educative,inseamna ca te respecti ca tara si promovezi Irlanda ca o tara prospera si crestere economica financiara.Fara furturi si inginerii financiare.Din pacate in tara noastra,se intampla destul de des aceste lucruri negative despre Romania.Avem si noi valoriile noastre individuale care reprezinta Romania,dar sunt mai multi tepari decat oameni cinstiti.Pacat.

  • Faptul ca Irlanda organizeaza acest mic show an de an,eu le-am dat un like pe Facebook.
  • Faptul ca sunt seriosi,perseverenti si oameni constintiosi,eu le-am dat un like pe Facebook.

IrlandaNota:Am editat putin aceasta postare,fiindca am vrut sa postez link-ul de la evenimentul de pe Facebook,de Ziua Nationala a Irlandei.Cei de la IrishEmbBucharest,mi-au dat 2 like-uri mie pentru cele 2 mesaje de pe Twitter.Adica pentru acest mesaj:

Pe 17 martie 2016 este Ziua Nationala a Irlandei! https://t.co/aXS6Fz1Vhr via @dfatirl

— Florin Anghel (@florin_anghel) March 12, 2016

si pentru al doilea mesaj:

Va astept in seara aceasta de la ora 20.00,la TNB.
Ambasa Irlandei este organizatorul acestei piese de teatru-https://t.co/VS7O7Ppi3i

— Florin Anghel (@florin_anghel) March 14, 2016

Si eu la randul meu,am raspuns cu un Follow pe profilul lor de pe Twitter.

La multi ani,Irlanda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *