Foto Anghel are o noua tema pe WordPress!

Ceasul este 00.30 si m-am apucat sa fac aceasta postare despre noua tema. In data de 22 Februarie 2018, am instalat o noua tema pe WordPress. Tema este free si se numeste Dazzling. Trei lucruri mi-a placut mie l-a aceasta tema:combinatia de culori alb+verde, slideshare cu articolele respective si postarile cu fotografiile respective. Oricum, se vede diferenta dintre vechea tema si tema respectiva. Daca tot am deschis acest subiect cu vechea tema, acum sa va prezint si tema care am avut-o aproape 4 ani.Vechea tema se numeste TwentyTen. Intre 20 Mai 2014- 22 Februarie 2018, am avut tema TwentyTen. Este foarte adevarat, ca nici nu m-am omarat cu postarile timp de 4 ani. Pentru Florin Anghel si Costel Anghel, Foto Anghel este un hobby acest website.

Acum vine un moment mai greu pentru mine, fiindca am zis niste chestii pe nasoale de Foto Anghel. Oricum,nu o sa sterg nimic. Asa o sa las nota respectiva, n-are rost sa ma ascund dupa degete. Daca eram vreo 3-4 persoane care postau articole pe acest site, poate eram mai in fata cu acest site. Pana la urma, acest website este strict personal. Dar, exista un dar care conteaza foarte mult in economia timpului. Oricum, mai de muncit la acest site, treaba este realizata 50% din valoarea temei Dazzling. In acest moment, Foto Anghel are 142 de fani pe Facebook. Este mult sau putin, voi hotarati acest lucru. Poanta este ca nu prea m-a descurc cu WordPress-ul, mai intreb in stanga si in dreapta. Ceeea ce nu este bine deloc,pentru un blogger care are blog personal pe WordPress.

Ar mai fi o chestie:as putea sa ma duc la o firma si sa aiba grija de blogul nostru sau sa vorbesc cu un(o) tip(a) pentru acest site. Oriunde m-a duc,trebuie sa platesc. Bineinteles,la firma m-a costa mai mult decat la un particular. Cine vrea sa m-a faca, m-a face si asa, nu trebuie sa se forteze prea tare. Daca la firmele mari se mai gaseste gauri, dar la Foto Anghel? In fine, nu vreau sa fac din aceasta postare, o postare negativa. Un lucru este sigur:eu ma bucur de noul design al acestei teme pe WordPress. Nu stiu altii daca le place aceasta tema,dar mie imi face placere Dazzling-ul acesta. As mai vrea sa adaug un lucru destul de simplu: in data de 10 Februarie 2018, m-am intalnit in Bucuresti l-a o bere cu un tip care locuieste in Navodari. Intalnirea a durat 90 de minute,respectiv 16.00-17.30.

Domnul X mi-a zis asa:alege si tu o tema gratis, stai cateva luni cu ea(eventual tot anul acesta) si pe urma cumperi o tema pe WordPress. Tema pe care o are el in momentul de fata,l-a costat 52 dolari USD si se numeste SnowBird. Acum el nu stie, ca eu am zis de el si ca i-am pus tema lui l-a acest articol. Oare sunt diferente dintre Dazzling si SnowBird? Oare sunt diferente dintre 0(zero) dolari USD si 52 dolari USD? Eu zic ca sunt diferente mari dintre cele doua teme. Foto Anghel este la mijloc cu tema pe WordPress:nici ca TwentyTen,dar nici ca SnowBird. TwentyTen era tot gratis,dar designul era simplu de tot. Tema ca tema,dar si continutul unui articol trebuie sa fie O.K. Degeaba am trecut eu l-a Dazzling, daca vine un programator senior si posteaza un articol pe TwentyTen, despre un cod in PHP in limba engleza. Cine este mai bun in articol, eu sau respectivul developer? Normal ca developerul este mai bun ca mine. Eu zic ca n-are rost sa m-a ridic de pe scaun, daca trebuie sa stau jos pe scaun.

Bine ai venit,Dazzling!