Anghel Costel si Meglei Ionela inseamna iubire!

Anghel Costel si Meglei Ionela s-au cunoscut in primavara aceasta. Anghel Costel este fratele meu si tin foarte mult la el. Pe Meglei Ionela am cunoscut-o vara aceasta, cand cei doi aveau cateva luni impreuna. Amandoi formeaza o familie si locuiesc impreuna de cateva luni de zile. Costel si-a dorit foarte mult sa aiba o familie, adica o femeie si un copil. Este si normal acest lucru,  in viata fiecarui om are loc evenimente fericite. Important este sa-ti cauti jumatatea si sa-ti duci pana la capat dorinta dea avea pe cineva langa tine. Din cand in cand, ei mai vin pe la mine in vizita de lucru. In viata fiecarui om, se intampla lucruri pozitive si negative. Dupa cate am vorbit cu ea si am cunoscut-o pe Ionela, mi se pare o fata de treaba. Ionela este gospodina si are un job sigur de aproape 15 de ani.

Ionela Meglei are jobul la Castel Film Romania. Faptul ca ai un job sigur de 15 ani la Castel Film Romania, spune multe lucruri pozitive. Cei doi au ganduri mari in viata lor, doar asa poti sa speri la o viata fericita. Eu ma bucur foarte mult pentru Costel ca si-a gasit jumatatea. In data de 18 Noiembrie 2018, au venit amandoi pe l-a mine si am facut cateva fotografii impreuna. Mai precis, eu le-am propus lor sa facem acest lucru. In iunie 2012, am cumparat un Canon A2200 si cu acest aparat am realizat un album foto. Da fapt, eu sunt fanul companiei Canon. Am doua imprimante Canon si doua aparate foto Canon (Canon 1000D „doar foto”/2010 si Canon A2200 ” foto si video”/2012). Oricum, sunt destul de vechi aparatele foto. Dar sa revin la subiectul meu si sa nu deviez de la aceasta postare.

Faptul ca Costel si Ionela se inteleg bine, eu sunt fericit pentru cei doi. Nu sunt invidios deloc pe Costel Anghel ca si-a gasit jumatatea. Dimpotriva, eu ma bucur pentru Costel. Conteaza foarte mult in viata, sa fii ambitios si perseverent in ce faci tu ca om zi de zi. I-a luat ceva timp lui Costel pana a gasit-o pe Ionela. Costel a fost tenace si rabdator. Daca nu cauti, nu gasesti.  Oamenii sunt necunoscuti in interiorul lor. Doar asa, de-a lungul timpului, cunosti mai bine omul. Nu poti sa-ti faci o prima impresie generala despre un om, la prima intalnire cand intalnesti  persoana respectiva. Oamenii se schimba dramatic in viata lor. Aproape toti oamenii pe care ii intalnesti sunt veseli si iti rad in fata, dar cu timpul se schimba omul. In zua de azi, oamenii sunt periculosi si pervesti. Ca sa inchei frumos si vesel, Florin le ureaza: Casa de Piatra! Din parte mea, le doresc o viata lipsita de griji, sanatate si fericire in familia lor. Bafta mai departe in viata lor! ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *