Voi ce planuri pozitive aveti pentru 2019?

Astazi suntem in data de 6 Ianuarie 2019. De cateva zile, a inceput un an nou. Fiecare om normal la cap, isi pune cateva ganduri pozitive pentru noul an. Fiecare om isi doreste sa aibe un an mai bun si mai prosper ca anul trecut. Fiecare om isi doreste sa aiba mai multe dorinte implinite pe toate planurile. A avea mai mult decat celalat, inseamna sa poti sa dobandesti valoare mai mare. Cum este si normal, o sa intru eu primul pe scena?

  1. Cel mai important lucru pentru mine, este sa-mi gasesc linistea sufleteasca. Ati gasi linistea sufleteasca, inseamna sa fii optimist in ce faci tu zi de zi. A fii optimist, inseamna sa gandesti pozitiv in viata ta personala si profesionala. In ziua de azi, daca esti OK din punct de vedere mental, consider ca viitorul tau suna bine.
  2. In 2019, vreau sa fac un curs de PHP sau de Front-End. Sincer sa fiu, m-as orienta catre Front-End (HTML5, CSS3 si JavaScript), pentru ca mi se pare mai usor de invatat decat PHP-ul.
  3.  Sa postez articole in fiecare luna pe Foto Anghel. In ultimul timp, blogul meu personal a avut pauze destul de mari. A fii constant mereu, inseamna sa iti doresti mai multe de la viata. Intre-adevar, un articol nu se scrie cum iti vine tie la indemna. Cred ca mai intai trebuie sa te informez despre articolul tau.
  4. Vreau sa cumpar o tema pe WordPress pentru Foto Anghel. Tema respectiva sa fie pana in 50 dolari SUA.
  5. Anul acesta vreau sa-mi iau permisul de conducere. Dar pentru acest lucru, trebuie sa pun mana pe carte si sa citesc. Daca ai permisul de conducere in buzunar, poti sa pui in portbagaj bagaje atat pentru Vama Veche cat si pentru Muntii Bucegi. Eu de exemplu, am fost cu cortul in Vama Veche in 2016 si in 2017. Daca te duci cu masina in Vama Veche, bagi in portbagaj multe lucruri folositoare. Daca te duci fara masina, nu iei mare lucru cu tine.
  6. Vreau sa plec in Vama Veche sau in Delta Dunarii.
  7. In 2019, imi doresc sa fiu sanatos si fericit in viata. Sanatatea este cel mai pretuit lucru de pe acest pamant.
  8. In 2019, vreau am jobul asigurat pe tot timpul anului. A avea un job asigurat, inseamna sa ai venituri constante in viata ta. Cu alte cuvinte, poti sa-ti permiti unele lucruri scumpe si de valoare.

Acestea sunt prioritatile mele in viata mea. Eu zic ca am fost modest cu cele 8 puncte si n-am transmis lucruri greu de realizat. De obicei, cei care sunt optmisti in viata rezolva anumite lucruri. Poate unii oameni au alte ganduri mari ca ale mele. Altii poate isi doreste sa calatoareasca prin lume, sa-si cumpere o masina noua sau poate vrea sa-i mearga bine firma. Depinde foarte mult de veniturile fiecarui om in parte.

Anul trecut ce dorinte mi-am pus,  jumatate mi s-au indeplinit: am avut un job asigurat pe tot anul trecut, am fost sanatos, am fost in Vama Veche si l-a munte si am castigat destul de bine. Unii poate si nu vrea, iar altii vrea si nu poate. Sa speram ca in anul 2019, va fi  unul bun din punct financiar. In 2018, Anghel Florin a avut si esecuri in viata lui, nu doar realizari personale. Dar despre esecuri, nu vreau sa vorbesc in acest articol. Speranta moare ultima.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *