La multi ani, Ionela Meglei!

La multi ani sanatosi si frumosi, Ionela Meglei! La multi ani, 13 Ianuarie! Astazi Ionela isi sarbatoreste ziua de nastere. In data de 6 Decembrie 2018, eu am scris un articol despre Costel Anghel & Ionela Meglei. Costel si Ionela sunt impreuna din vara trecuta. In viitorul apropiat, Costel Anghel si Ionela Meglei se vor casatori. Impreuna vor forma o familie fericita. Eu pe Ionela am cunoscut-o anul trecut.

In data de 7 Ianuarie 2019, a fost Sfantul Ion si a fost ziua ei. Intr-o saptamana de zile, Ionela isi sarbatoreste ziua de nastere de doua ori. Un om simplu, poate sa fie rau sau bun la suflet. Ca esti om bun sau ca esti om rau, in fiecare an tu iti sarbatoresti ziua de nastere. In doua fraze, am spus un cuvant de trei ori: OM. A fi om bun in ziua de azi, conteaza mult pentru alti oameni cu suflet mare. Intr-un final, Ionela este un om bun la suflet.

I-am urat un sincer si calduros „La multi ani” pe Facebook si i-am dat si telefon. Bineinteles, in lista mea de prieteni, nu pot sa scriu un articol pentru fiecare om. Eu scriu acest articol, doar pentru cei apropiati mie. Sper sa nu se supere nimeni, pentru frazele de mai sus. In ziua de azi, neamul tau uite ca este ziua ta de nastere. Unii oameni s-au ajuns si nu mai te baga in seama, adica au uitat de unde au plecat. Ma rog, fiecare om cu filozofia lui de viata.

A spune unui om”La multi ani’, conteaza pentru omul respectiv: cineva drag se gandeste la sufletul meu  si nu m-a uitat. Daca stai de vorba cu el (cu ea) la telefon 3-4 minute, sarbatoritului (sarbatoritei) ii va creste inima de bucurie. In momentul de fata, eu ma bucur ca fac aceasta postare. Cand este ziua de nastere a unui prieten apropiat sau a unei prietene apropiate, eu as mai putea sa scriu 2-3 articole pe acest blog personal, dar pentru a face acest lucru trebuie sa am un motiv. Pe mine nu ma doare degetele sa apas pe taste si sa zic: „La multi ani, X!”  sau „La multi ani, Y!”. Unii oameni nici macar pe Facebook nu-ti zice: „La multi ani”!

Dar uite ca am deviat putin subiectul acestui articol. M-am luat cu vorba si n-am transmis ce vreau sa transmit lui Ionela: Ionela draga, iti doresc sa ai o familie fericita alaturi de Costel! Ionela draga, iti urez multa sanatate si fericire in viata! Va doresc la amandoi, sa aveti un copil frumos impreuna si cel mai important lucru: Casa de piatra! Sa aveti amandoi un 2019 prosper in toate! La multi ani Ionela scumpa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *