Televiziunea Romana are succes cu emisiunea „Izolati in Romania”!

Totul a inceput in anul 2016, cand s-au realizat cateva reportaje despre emisiunea „Izolati in Romania”. Emisiunea „Izolati in Romania”, se difuzeaza in fiecare luna la Televiziunea Romana, adica pe TVR 1. Sincer sa fiu, nu cred ca mai exista alta emisiune de succes in televiziune publica. Este doar parerea mea personala si nimic altceva. Peste doar doua luni, aceasta emisiune va implini doi ani de zile. Este foarte adevarat, faptul ca in 45-60 de minute de reportaj, se munceste cateva ore sus pe muntii Romaniei.

Dar ce se intampla in aceasta emisiune?

In urma cu zece ani, acesti repoteri au fost prin catunele si satele parasite de oamenii care nu prea aveau un viitor pozitiv. Dupa zece ani, unii oameni au revenit sa vada daca s-a schinmbat ceva in bine in satul respectiv. De cele mai mult ori, tot aceleasi probleme sunt cum au fost in urma cu zece ani. Cu alte cuvinte, a trecut vremea degeaba prin acel loc. Intr-un cuvant, s-a batut pasul pe loc.

Degeaba Romania a intrat in Uniunea Europeana si in NATO, ca tot aceleasi probleme sunt si in ziua de azi. Daca in urma cu multi ani intr-un catun erau 50-100 de oameni, acum au mai ramas 5-10 oameni. Am vazut si doi oameni care traiau intr-un catun. Nu vreti sa ma credeti pe mine? Atunci uitati-va la emisiune si o sa vedeti voi singuri adevarul. Adevarul este dureros si crud.

Daca intr-un sat inainte erau 500-1000 de oameni, acum mai sunt intre 100-200 de sateni. Sunt catune si sate prin muntii Romaniei care n-au lumina, n-au gradinite, n-au scoli de invatat lucruri elementare, n-au calculatoare, n-au poste sa le transfere pensiile in buzunarele lor, n-au farmacii , n-au doctori, n-au medicamente, n-au ziare sau n-au televizoare si radiouri. Intre aceste catune si sate, sunt cativa kilometri de mers pe jos intre aceste case.

Au fost unele cazuri, cand pe unii sateni au avut temperatura sau i-a durut o masea. Si culmea este ca, cel mai apropiat spital era l-a zeci de kilometri distanta. Unii sateni au muncit o viata de om l-a stat si nu s-au ales cu nimic. In emisiunea trecuta, acesti reporteri a mers cu tractorul l-a un satean ca sa-i duca un televizor oferit de-o femeie cu suflet mare. Zapada masura in jur de un metru.

Sunt sateni care nu prea stie ce se intampla in Romania. Sunt sateni care se pot manipula usor. Sunt unii oameni care nu prea au acces la informatiile din mass-media romaneasca. Sincer sa fiu, cateodata imi pare rau ca ma uit la aceasta emisiune si vad atata durere si suferinta din partea unor oameni complet nevinovati. Cu ce-au gresit acesti oameni simpli, de sufera atat de mult si suporta atata nevinovatie?

Inca un lucru important: autoritatile locale nu prea le pasa de acesti sateni nevinovati. Primariile locale da vina pe vreme ca nu poate sa mearga in vizita la acesti oameni necajiti. Angajatii din primariile locale stie sa mearga la acesti sateni cand se organizeaza alegeri locale si alegeri generale. Primarii bate din poarta in poarta, sa vina lumea la votare ca sa voteze niste nesimtiti. Din partea acestor gasti, exista delasare si umilinta. Daca acesti oameni nu merg la votare, primarii le pune bete in roate.

Urmariti aceasta emisiune si nu o sa va pare rau de timpul pierdut in fata televizorului. Emisiunea „Izolati in Romania”, este o emisiune adevarata, fara minciuni, trucaje, teatru sau circ. In aceasta emisiune, sunt doar lucruri adevarate si reale. In data de 20 Ianuarie 2019 cand scriu acest articol, aceasta pagina are 16.923 de fani care le place „Izolati in Romania”. Florin Anghel le-a oferit un Like pe Facebook si Costel Anghel le-a comentat l-a un videoclip postat in ziua de 24 Decembrie 2018. Videoclipul se numeste: Izolati in Romania – Campania pachete de Craciun (@TVR1).

Like” Izolati in Romania”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *