Doneaza sange la birou

  • Ma numesc Anghel Florin versus Florin Anghel si am jobul in domeniul constructiilor. Am jobul de zugrav.

In Romania noastra draga si frumoasa, se deruleaza din trei in trei luni, o campanie de donare de sange. Pentru mine personal, aceasta campanie este una pozitiva din punct de vedere civic si social. Cei 1024 : doneaza sange la birou si salveaza vieti la birou, asa este numele acestei campani. In data de 6 februarie 2020, in Bucuresti se va desfasura acest eveniment pozitiv. Ultima sesiune de donare, a fost in ziua de 26 noiembrie 2019. Toata treaba dureaza intre orele 8.30 – 13.30. Campania respectiva este in colaborare cu mai multe institutii de stat.

Cea mai mare si cea mai importanta este Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti. Locatiile de donare are loc in  mai multe orase ale Romaniei. In Bucuresti, marea majoritatea a companiilor care se ocupa de acest eveniment, au o experienta in plus fata de alte firme din orasul meu. Fiecare persoana alege unde vrea sa doneze sange si sediul de donare. In Bucuresti sunt multe firme care organizeaza aceasta campanie de donare. Una dintre aceste mari firme este Zitec. Eu am ales si merg la aceasta firma de programare.

Zitec este o companie cu capital romanesc si are ca baza categoriile de front-end si back-end. In general, firma se bazeaza pe limbajul PHP. Firma respectiva este situata pe strada Splaiul Unirii, numar 165, etajul 6. Doar ca, cine vrea sa mearga la etajul sase, nu poate fiindca liftul nu merge acolo. Daca chiar vrei sa ajungi la destinatie, trebuie sa oferi cartea de identitate portarului de la parter. Dupa care, portarul iti va oferi o cartela speciala pentru etajul sase. Cu siguranta si mai mult ca sigur, la etajul sase nu intra oricine fiindca este vorba de securitatea documentelor.

Doua note personale :

In data de 20 ianuarie 2020, am primit o notificare din parte lui Zitec, daca vreau sa fiu fanul lor activ. Sigur ca am vrut acest lucru si m-am bucurat.

In ziua de 21 ianuarie 2020, am primit o notificare din parte lui Teahouse 5, daca vreau sa fiu fanul lor activ. Am confirmat pozitiv si m-am bucurat.

In momentul de fata, sunt fan activ al acestor doua pagini, dar sa vedem pentru cat timp si pentru ce perioada o sa fiu fanul lor activ. Pentru ca sunt fan activ @Zitec, am publicat si eu acest articol. Ne vom vedea pe 6 februarie 2020, la campania salveaza vieti la birou.

Enjoy si multumesc!

One thought on “Doneaza sange la birou

  1. Astept cu nerabdare acest eveniment.
    Iti multumesc pentru comentariu si te mai astept pe blogul meu personal.

    Enjoy, Doneaza sange la birou!
    Enjoy, Salveaza vieti la birou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *