Bucharest ADCES Meetup

  • Public acest articol, pentru simplu fapt ca in luna septembrie a anului 2018, Andrei Ignat versus Ignat Andrei mi-a dat un ADD pe Facebook. Am apreciat, apreciez si voi aprecia acest gest frumos. De ce apreciez? Pentru faptul ca un programator senior a dat un ADD la un zugrav. Enjoy, ADCES!
  • Florin Anghel – join event – 23 februarie 2020, 15.40
  • Costel Anghel – join event – 24 februarie 2020, 23.15
  • In momentul cand public acest articol, pentru acest eveniment au dat join event 50 de oameni. Cu siguranta, in sala vor fi prezenti doar 20-25 de persoane. De ce asa de putini? Fiindca oamenii sunt neseriosi pe Meetup, ei dau join event la misto. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar de multe ori realitatea a fost si este alta.

Peste doar doua zile, in Bucuresti se va organiza o noua intalnire pentru categoria front-end. Mai pe romaneste spus,  organizatorul acestui eveniment va fi Bucharest ADCES Meetup. Daca am mentionat de organizat, trebuie sa va transmit si hostingul. Evenimentul se va desfasura la Bucharest Business Garden, cladirea C, etaj 9. Locatia este situata pe Calea Plevnei, numar 159. Intalnirea actuala are doua subiecte interesante : una este pentru Angular 9 si alta pentru Akka .NET.

Sincer sa fiu, pe mine ma interezeaza doar Angular 9. Bucharest ADCES Meetup are cateva categorii pentru diferite limbaje de programare, total necunoscute mie ca persoana : .NET / dotNET, C#, SQL Server si Microsoft Azure. Cu alte cuvinte, majoritatea categoriilor sunt pentru server side. Din cand in cand, pentru categoria front-end se aduce in discutii doar partea de Angular. In general, aceste intalniri se desfasoara intre orele 19.00-21.00, dar au fost cazuri cand s-au terminat la ora 22.00. Dupa meetup, se merge in gasca la o bere impreuna. Pana la urma, fiecare om are timpul lui liber de organizat.

Ce inseamna Bucharest ADCES Meetup?

A.D.C.E.S. – Asociatia pentru Dezvoltare, Creativitate si Excelenta in Software

In fiecare luna, grupul are activitate constanta. Luna de luna se desfasoara evenimente de programare. Sincer sa fiu, in primii ani mergeam foarte rar la aceste meetup-uri, dar incepand de anul trecut am mers in fiecare luna. Dau join event, sunt prezent in sala respectiva, fac cateva fotografii si cand ajung acasa si vreau sa fac practica, intervine o problema grava : nu pot sau nu stiu, cum sa procedez in situatia precedenta.

Cu alte cuvinte, ma blochez la problema in cauza. Totusi, teoria este buna pentru mine, dar practica ma pune jos. De ce sa mint ca stiu sa fac un lucru, cand mai bine ii zici omului adevarul despre problema ta. Mie asa mi se pare normal si corect. Asadar, ne vom vedea pe 10 martie 2020 la Meetup-ul pentru Angular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *