Lumea SEO PPC

  • Public acest articol, deoarece am fost ajutat de Lumea SEO PPC. Cand am intrebat pe grupul de facebook ceva ce n-am stiu eu, mi s-a raspuns repede si pozitiv. De @lumeaseoppc stiu de Buffer!

In data de 08 ianuarie 2010, a fost fondat Lumea SEO PPC. Anul acesta, pe 08 ianuarie 2020, acest grup a implinit zece ani, un zece ani de activitate pozitiva. In data de 13 martie 2011, ora 21.30, Florin Anghel a fost primit in grupul Lumea SEO PPC. De fapt, a fost si Anghel Costel versus Costel Anghel in acest grup, dar fratele meu a preferat sa iasa. Nu stiu exact care a fost cauza, cert este ca numai se afla in grupul respectiv. In fine, sa trec la ale mele. Lumea SEO PPC este activa pe retelele de socializare : twitter @lumeaseoppc, grup si pagina de facebook Lumea SEO PPC.

Mai exista si un grup pe LinkedIn, dar acela este parasit. Candva a fost activ, dar daca oamenii nu stau pe aceasta retea de socializare, grupul a fost abandonat. In momentul cand public acest articol (14 martie 2020, ora 20.00), in grupul de facebook sunt 4211 de membri. Multi ani la rand, Lumea SEO PPC a organizat evenimente lunare. Ultimiile doua evenimente s-au desfasurat in zilele de 29 martie 2017 si in ziua de 25 iunie 2019. Cu alte cuvinte, intre cele doua evenimente au trecut 27 de luni de pauza. Pe 25 iunie 2019, am fost si eu prezent.

Anghel Florin versus Florin Anghel este fanul lor pe twitter si la pagina lor (follow and like). Lumea SEO PPC se bazeaza pe site si pe grupul de facebook. Daca ai o nedumerire sau nu stii o problema, poti sa intrebi pe grup. In momentul de fata, nu stiu daca sunt moderate intrebarile membriilor care vor sa intrebe. Ca tot am amintit cuvantul Buffer, este bine de stiu ca in unele site-uri ce are legatura cu Lumea SEO PPC se face share din acest site. Cu alte cuvinte,  postarile lor se trimit in pagina, in grup si in doua conturi de twitter.

Pentru mine personal, Lumea SEO PPC inseamna informatii la zi, pregatire profesionala, pregatire mentala, o baza de date diversa de oameni si joburi (in grup sunt oameni cu diferite joburi si pregatiri profesionale), si mai ales, sunt peste 4 mii de membri activi sau neactivi. Da, asa este, unii membri sunt doar ca sa spioneze grupul, adica sa vada ce se discuta. In momentul cand grupul devine ascuns sau privat, doar membrii grupului poate vedea ce se discuta in acel grup. Problema aceasta este treaba administratorului, sa hotareasca ce se va intampla cu grupul lui.

Pentru faza de finalizare, trebuie sa amintesc un lucru important : de @lumeaseoppc stiu de Buffer si de multe alte lucruri noi pozitive si eficiente in care se petrece in intreaga lume. Nu este corect din partea mea, sa nu public un articol dedicat acestui nume. In schimb, am publicat articole in care nu am nici o treaba cu subiectul articolului. Un exemplu concret : am intrebat, intreb si vreau sa intreb multe lucruri pe grup, dar poate unii oameni o sa-mi zica : mai baiatule, ai si tu blog personal si n-ai facut o postare despre Lumea SEO PPC.  Asa ca, ia mai puneti pofta in cui. Si acum ma duc in Buffer, sa fac share la acest articol dedicat lui Lumea SEO PPC. Enjoy, Buffer!

La multi ani, Lumea SEO PPC! Enjoy and like, Lumea SEO PPC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *