Informatii utile in Irlanda

 • Incepand din luna lui martie 2016, sunt fanul lui Saint Patrick’s Day si fanul Irlandei.
 • Incepand din luna lui martie 2016, am participat an de an la parada Saint Patrick’s Day, adica la Ziua Nationala a Irlandei.
 • In 2020, organizatorii lui Saint Patrick’s Day, au decis sa ia o pauza pentru a tine regim alimentar.

Cum era normal si firesc, am cautat cateva grupuri care erau dedicate acestei tari si acestui eveniment. Unul dintre aceste grupuri se numeste Informatii utile in Irlanda.

 1. Grupul a fost creat in ziua de 9 august 2015 si in momentul de fata cand public eu acest articol (2 aprilie 2020, ora 16.00), in acest grup sunt 2700 de membrii activi sau neactivi.
 2. In data de 18 martie 2016, Florin Anghel a intrat in grupul Informatii utile in Irlanda.
 3. In ziua de 18 martie 2020, cand eu am devenit administrator, in grup erau 2650 de membrii activi sau neactivi.
 4. In data de 18 martie 2020, pentru simplu fapt ca nu era niciun administrator in grupul respectiv, eu am decis sa fiu administrator. De-a lungul timpului in cei cinci ani de activitate, grupul a avut mai multi administratori.
 5. Grupul Informatii utile in Irlanda este un grup general, care nu are un subiect dedicat acestui nume. Practic, in acest grup se posteaza si articole fara prea mare valoare. Cu alte cuvinte, exista cantitate dar nu este calitate.
 6. Nu stiu exact pentru ce perioada voi mai fi administrator al acestui grup. Depinde de ce postari se vor publica in grupul actual.
 7. Daca vreau, pot sa schimb subiectul grupului si bineinteles, voi modera la sange postarile care se vor face.
 8. In momentul de fata, toate postariile care se fac in acest grup, sunt fara moderare. Adica este free pentru toata lumea.
 9. Singura moderare in care am optat din grupul Informatii utile in Irlanda, este intrarea membrilor in grup. Cu alte cuvinte, cand tu dai join grup ca sa intri, imi vine mie o notificare pe contul meu ca tu vrei sa intri in acel grup. Si eu bineinteles, iti voi confirma intrarea ta in acel grup. Pana in momentul de fata, am confirmat la toata lumea care au dorit sa intre in grupul Informatii utile in Irlanda.
 10. Cine doreste si cine are placere, poate sa apese pe join grup si va fi primit cu placere de Florin Anghel.
 11. Repet, nu vreau sa fiu arogant ca sunt administrator. Calitatea grupului este slaba in postariile care se practica in acest grup numit Informatii utile in Irlanda.
 12. In data de 19 martie 2020, am schimbat coperta din grupul Informatii utile in Irlanda.

Enjoy, Informatii utile in Irlanda!

Enjoy, 9 august 2015!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *