Duminica Floriilor

Azi, 12 aprilie 2020, in Romania se sarbatoreste Duminica Floriilor. In anii trecuti, imi sarbatoream ziua cu oameni reali si adevarati, nu cu prieteni virtuali. Cu un prieten virtual esti la misto amic pe twitter sau pe facebook, doar sa fie acolo la numar. Am intalnit oameni in care mi-au transmis personal, ca nu ii confirm cererea de prietenie pana nu il vad la fata. Cu alte cuvinte, face to face. Insa, in 2020, fiindca situatia este grea in toata lumea, anul in curs am stat cuminte in casa.

Pentru mine personal, este greu sa stau in casa cand este Duminica Floriilor sau pe 26 aprilie 2020. Chiar foarte greu, eu eram obisnuit sa petrec an de an. Iar treaba aceasta este de durata, cred ca va dura pana la sfarsitul lunii iunie. Dar, in viata trebuie sa fim optimisti tot timpul, indiferent ce s-a intamplat sau ce se va intampla in viitorul apropiat. Intr-un final, in viata trebuie sa gandim doar pozitiv. Am stat in casa si nu prea m-am simtit bine, parca zici ca sunt un om care nu-si gaseste locul.

Cu siguranta, este mai sanatos si bine gandit acest lucru pozitiv. Nici mie nu mi-a venit sa cred, ca procedez in stilul acesta smuls. In general, Duminica Floriilor se sarbatoreste an de an intre 10-20 aprilie. Pana la urma, Duminica Floriilor este o zi obisnuita pentru toata lumea. Enjoy, Duminica Floriilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *