La multi ani, Anghel Florin!

  • Azi, 26 aprilie 2020, este ziua mea de naștere. Astăzi este ziua de naștere a lui Anghel Florin.
  • Trebuie să vă mulțumesc frumos, celor care mi-au dat telefoane, persoanelor care mi-au transmis mesaje și mi-au urat un călduros La mulți ani pe rețelele de socializare.

Cum este normal și firesc, oamenii se bucura și sunt bine dispuși când își aniversează ziua de naștere. Dar, unii oameni sunt mai reținuți cu viața lor personala. Cu alte cuvinte, nu își fac publica data lor de naștere. Mie personal, îmi place foarte mult să se știe în Romania, că în data de 26 aprilie a fiecărui an în parte, este ziua de naștere a lui Anghel Florin. Decand am blogul meu personal pe WordPress și profilele mele pe rețelele de socializare, Twitter, LinkedIn, YouTube, Vimeo și pe Facebook, îmi place dau vestea în tara.

S-ar putea ca unii dintre voi să zică : băiatul asta este arogant sau este lăudăros. Eu sunt mai puțîn diferit decât ceilalți oameni, care sunt mai secretoși. Până la urma, fiecare om are personalitatea lui fata de alta persoana. În primul rand, eu mă bucur că sunt sănătos și fericit în viață. În viața aceasta grea pe care o trăim cu toții, sănătatea contează cel mai mult, în rest vine totul de la sine. Pentru acest event frumos și delicat, ne-am pregătit cu patru sticle de vin Jidvei Tradițional (doua sticle Riesling sec și două sticle Feteasca Regala demisec).

Dar, astăzi este ziua mea de naștere și vreau să ne simțim bine. În 2020, este pentru prima data în viața mea, când îmi sărbătoresc ziua mea de naștere în casa. Daca până anul trecut eu eram obișnuit să fiu plecat an de an prin Munții Bucegi sau pe la vreun eveniment organizat în București, anul acesta trebuie să stau cuminte pe scaun în fata calculatorului. La ora actuala, alta posibilitate nu prea exista și nici n-am chef să încalc regulile jocului de circulație.

Până la urma, ziua de 26 aprilie 2020 este o zi normala în Romania și are tot 24 de ore. Eu nu cred că exista vreau roman, să nu fie bine dispus când este ziua lui aniversara. Așadar, haideți să bem, să mâncam și să petrecem până la ultima picătură de apa. O singura viață are un om, o singura speranță de-a trai omenește, pozitiv și cu spor. Și ca să fie tot tacâmul complect, am dat o fuga pe Wikipedia Romania să observ ce evenimente pozitive sunt în ziua 26 aprilie. Ei bine, azi se sărbătorește Ziua Mondiala a Proprietății Intelectuale.

La mulți ani, Anghel Florin! La mulți ani, Florin Anghel! La multi ani, @florinanghel26!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *