Anghel Florin

Anghel Florin versus Florin Anghel

In viata personala, ma numesc Anghel Florin si in Social Media, sunt o persoana reala si comunicativa numita Florin Anghel. De foarte multe ori, am mentionat in retelele de socializare Anghel Florin versus Florin Anghel. Eu de regula, nu dau cu nasul si nu ma bag in seama aiurea. Daca am o problema in viata sau pe internet, incerc s-o rezolv singur. Daca constat ca nu pot sa rezolv singur acel lucru, sunt nevoit sa apelez la un om poate mai bun ca mine intr-o anumita categorie.

De multe ori, am platit pe cineva ca sa pot sa-mi rezolv treaba si n-am vrut sa apelez l-a persoana respectiva. Ca orice roman care iubeste internetul, am conturi in mai toate site-urile de Social Media. Toate profilele mele sunt reale si adevarate, cu userul final : @fanghel, @florinanghel, @florinanghel26 sau @florin_anghel. Unele profile sunt folosite de mine mai des, iar in alte conturi intru mai rar. Mie imi place sa stau la calculator, in jur de 4-5 ore/zi. Nu sunt adeptul jocurilor de calculator si pentru acest le urasc. Consider ca este o pierdere de timp.

Bineanteles, au fost zile intregi si poate o saptamana, cand n-am dat drumul la calculator deloc. Pentru mine personal, jobul este mai important decat retelele de socializare. In Social Media din Romania, exista  falsitate si minciuna. Motivele sunt multe si diverse: in ziua respectiva, poate am venit de l-a job mai obosit si n-am mai avut chef, poate am avut temperatura, poate am preferat sa fac dragoste decat sa stau la calculator, poate am fost l-a o bere cu colegii mei si am venit putin mai ametit (eu nu merg la bere in ziua de salariu) sau poate s-a ivit o alta problema.

Eu de regula, in viata personala si profesionala, ma ghidez dupa niste pricipii pozitive si daca constat ca unii oameni incep sa fac figuri, eu ma debaresez de respectivele persoane. Eu de regula, sunt un tip linistit si imi vad de problemele mele. Nu mi se pare normal, ca un tip / tipa  anume, sa inceapa sa uite de unde a plecat. In viata unui om simplu, conteaza mult sa-ti aduci aminte de unde ai plecat si unde vrei sa ajungi. Un punct de reper n-ar strica la nimeni, pentru a-ti duce planul de viitor la destinatie. O simpla busola conteaza foarte mult in viata unui om. Simplu si eficient.

Cu prietenie, Anghel Florin versus Florin Anghel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *