Myspace – LinkedIn – Instagram – Facebook

De foarte mult timp, Foto Anghel este prezenta si pe Myspace. Dar, in acel website intru foarte rar. Intru rar fiindca nu exista o comunitate puternica din partea romanilor care au conturi pe Myspace. In urma cu niste ani in urma, reteaua de socializare Myspace era in primele 10 website-uri de succes din intreaga lume. Fiindca jucaria s-a stricat si nu s-a mai reparat, Myspace a pierdut bani, a pierdut actiuni la bursa, dar mai ales, si-a pierdut userii care mai stateau la o barfa mica online pe Myspace.

Daca tot am mentionat acest website, este cazul sa le amintesc si pe celelalte website-uri ale mele: Myspace – LinkedIn – Instagram – Facebook – Vimeo. OK, am conturi in Social Media din Romania, dar ce fac ca n-am o tema cumparata pe WordPress. Oamenii cand imi viziteaza acest website, prima data da cu ochii de tema respectiva. Ziceti voi: asta are conturi peste tot, dar n-are o tema frumoasa pe WordPress. O tema pe WordPress ma costa in medie 50 dolari S.U.A. + TVA, in total ar fi aproape 300 ron. Intre-adevar, sunt teme frumoase si la 100 dolari S.U.A.

Oferte de teme pentru cumpararea unei teme sunt multe si diferite exemplare. Din 5 profile ale mele, ma folosesc aproape zilnic decat de 3 profile: LinkedIn, Instagram si de Facebook. Intre-adevar, public articole foarte rar intr-o luna de zile. As putea sa public articole cu tot felul de subiecte senzationale, dar nu este stilul meu. Cu alte cuvinte, as putea sa aleg un subiect fara valoare pentru niste oameni, in care mai trec pe la mine sa citeasca cateva articole mai mult sau mai putin interesante.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *