Fratii Anghel: Anghel Florin & Anghel Costel

  • Fratii Anghel: Anghel Florin & Anghel Costel
  • Anghel Florin versus Florin Anghel => varianta Carte de Identitate & varianta Social Media
  • Anghel Costel versus Costel Anghel => varianta Carte de Identitate & varianta Social Media

Azi, 30 decembrie 2020, am placerea sa public un articol pe blogul personal Foto Anghel despre Fratii Anghel. Daca ai cel putin un frate sau cel putin o sora, ar trebui sa fii mandru sau sa fii mandra de acest lucru minunat. In viata unui om, soarta decide ce si cum iti rezerva trecutul, prezentul sau viitorul. In marea majoritatea a cazurilor, parintii decid viitorul copiilor lor. Eu personal am un frate, pe fratele meu il cheama Anghel Costel.

Diferenta dintre Florin si Costel ca ani de varsta, sunt de doar 4 ani. Eu sunt mai mare ca Costel cu 4 ani. Cand ai probleme sentimentale, cand te simti putin bolnav, cand vrei sa ceri un sfat intr-o anumta problema, cand vrei sa vorbesti niste secrete personale despre o persoana anume, cand vrei sa intrebi despre cutare lucru, atunci pui mana pe telefonul tau mobil si il suni pe fratele tau sau o suni pe sora ta.

In foarte putine cazuri, un frate sau o sora, suna mai intai pe un strain sau pe o straina, inaintea la fratele lui sau la sora lui. Daca s-a ajuns in stilul acesta, inseamna ca fratia nu prea mai exista, inseamna ca fratia a inceput sa aiba probleme meschine si interese financiare. In zilele noastre, interesele financiare sunt tot mai mari in cadrul unei fratii. De ce se intampla acest lucru? Prostia unor oameni, avaritatea unor persoane dupa bani, rautatea unor oameni lipsiti de judecata, falsitatea si parsivitatea duc la certuri in familia respectiva.

Spun cu mana pe inima, ca intre Anghel Florin si Anghel Costel, nu s-au intamplat asemenea lucruri negative pana in momentul de fata. Cateva fraze mai sus, am mentionat sunatul la un frate sau la o sora. Daca vreun strain sau o straina intervine intre frati sau intre surori, inseamna ca acel strain vrea sa dezbine familia. De putine ori, un strain a rezolvat o problema oarecare la unii frati sau la unele surori. Vorba proverbului romanesc: „daca doi se cearta, al treilea castiga”.

In Romania, sunt putine persoane care sunt singuri la parinti sau sunt orfani de parinti. A avea un frate sau o sora, este o bucurie sufleteasca si omeneasca. In viata ta personala, fratia de sange este cea mai importanta categorie. Si ca sa inchei frumos si eficient, va transmit doar vorbe bune: „ai grija de fratele tau sau de sora ta, fiindca sangele apa nu se face”. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *