Festivalul Filmului Francez 2021

  1. La multi ani, Franta! 
  2. Azi, 14 iulie 2021, este Ziua Nationala a Frantei!
  3. In perioada, 1 iulie 2021-11 iulie 2021, in Romania a avut loc un eveniment dedicat filmului francez. Timp de 25 de ani, incepand din anul 2006, Institutul Francez organizeaza an de an l-a Cinema Elvire Popesco un important event cultural francez.

Festivalul Filmului Francez s-a desfasurat in mai multe orase ale Romaniei: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Arad, Brasov, Braila, Constanta, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Suceava si Targu Mures. Timp de 11 zile, in Bucuresti s-a putut urmari toate filmele prezente.

In data de 11 iulie 2021, intre orele 18.30-20.00, am avut marea placere sa vizionez o comedie interesanta franceza numita „Adio, Prostilor!”. Comedia face parte din sectiunea clasica Panorama. Filmul este usor de inteles si baza filmului are ca personaje principale trei actori comici. Pretul tuturor biletelor din acest an, a fost de doar 20 de lei. Prezenta spectatorilor pentru aceasta comedie, a fost onesta pe jumatate plina (din cauza pandemiei).

Erau scaune in care nu puteai sa te asezi ca spectator. Cinematograful Cinema Elvire Popesco se afla chiar in curtea Institutului Francez. Sala este curata si bine intretinuta. Locatia acestui Institut Francez se afla pe Bulevardul Dacia, numar 77. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *