Produse Tech Esperanza

Produse Tech Esperanza

Fiindca cu trei ani in urma mi-am cumparat produse tech Esperanza, saptamana trecuta am dat cu semnatura l-a un hipermarket din Cartierul Militari. Daca tot am fost prezent in incinta respectiva, am scos din buzunar suma de 180 ron. Bineinteles, nu ma laud cu acest lucru, fiindca cu aceasta suma pentru unii oameni isi pot cumpara o singura tastatura. Oferta finala este pentru toata lumea si pentru toate buzunarele.

Unele produse costau inca de aproape doua ori, cat m-a costat pe mine finalizarea. Normal ca si calitatea respectivelor piese este si mai ridicata decat ale mele. Clasa este medie in categoria cumparaturi si calitatea pieselor tehnice. Sincer sa fiu, imi place si designul lor. Cateodata nu tot mereu designul este inaintea calitatii.

Produse Tech Esperanza: 65 ron – tastatura, casti – 60 ron, mouse – 35 ron, mouse pad – 20 ron (30 x 40 cm). Din pacate, un singur lucru nu a fost egal produselor mele: mouse-ul pad-ul. A trebui sa cumpar un mouse pad White Shark, in loc de Esperanza. Am cautat si n-am gasit ce ma interesa pe mine.

Sunt multe companii internationale care produc produse tech de buna calitate, dar cu siguranta nu le cunosc eu pe toate. In general, nu sunt pretentios cu ce cumpar si bine fac. Nu sunt fitos sau arogant. Dar nici nu sunt de acord sa cheltuiesc 900 ron, in loc de 180 ron. Pana la urma am si eu un job ca tot romanul. Repet, in magazinul respectiv costa o singura tastatura 200 ron. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *