Bucharest Christmas Market 2021

In ultimii 10-15 ani, in toata Romania s-au organizat foarte multe festivaluri interne pentru sezonul de iarna, atat in Bucuresti cat si in alte orase ale Romaniei. An de an, festivalurile Bucharest Christmas Market s-au desfasurat in Piata Constitutiei cat si in Piata Universitatii. In ultimii 3-4 ani, zona a fost aleasa de organizatorii acestui festival ca favorita Piata Universitatii. Bineinteles, sponsorul principal a fost, este si va fi pentru totdeauna Primaria Capitalei.

Fiindca sunt bugetari si au salarii fixe si sigure, Primaria Municipiului Bucuresti are mai multe proiecte culturale cu CREART (Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti) cat si cu ARCUB (Centrul Cutural al Municipiului Bucuresti). Dar sa revin la ale mele. In perioada, 26 Noiembrie 2021-26 Decembrie 2021, in zona cu statui din centrul orasului este in desfasurare Targul de Craciun Bucuresti.

Cu alte cuvinte, practic mai sunt inca 7 zile pline de vizitare. Eu deocamdata nu am fost prezent la Tragul de Craciun Bucuresti, dar maine o sa-mi fac timp pentru a ma simti bine si eu. Exact duminica viitoare se va termina acest mare  festival. De fiecare data cand am fost prezent, muzica de traditie, mancarea si bautura a fost discrectia oameniilor pusi pe distractie.

Din pacate, anul trecut in iarna lui 2020, nu s-a putut organiza Bucharest Christmas Market. Evenimentul este amplu si de perspectiva in viitor. Ce este foarte bine, este ca mai intalnesti si tu oameni noi la fata si poti socializa cu ceilalti petrecareti. Pana la urma, te duci sa te distrezi cu familia ta sau cu prietenii tai apropiati.

Bucharest Christmas Market 2021

Bucharest Christmas Market 2021 I Canon PowerShot A2200

Ieri, 17 Decembrie 2021, ora 16.10, am privit cu vederea in fata acestui festival si am facut o simpla fotografie cu un aparat de fotografiat numit Canon. Programul Targului de Craciun Bucuresti: Luni-Vineri: 12.00-21.00 I Sambata-Duminica: 10.00-21.00. Pentru toate persoanele adulte intrarea costa 7 lei. Enjoy si distractie placuta toata saptamana viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *