Cinema Union București – „Succes de public”

Succes in public - 19.12.2021Dacă cineva mă întreabă ce tip de categorie de film îmi place să vizionez, eu o să îi răspund: „mie îmi place filmele europene”. De ce această categorie? În primul rând, îmi place să vizionez un film european pentru că realitatea și creativitatea unui film european este cât se poate de reală. În al doilea rând, nu există aproape deloc trucaje manipulatoare și nerealiste. Dacă te duci intr-un mall din București, vei observa că doar intrarea te costă 25-35 de lei + floricele și alte produse comerciale de marketing comercial.

Spre sfârșitul anului 2021, mai precis pe 19 Decembrie 2021, am vrut neapărat să vizionez pentru ultima oară un film european. Bineînțeles, unde se putea decât la Cinema Union București și prețul unui bilet este de „doar” 10 lei. Până în momentul de față, am fost de 3 ori prezent în sala Paul Călinescu:

1. 25 Iulie 2021 – „Patrick”

2. 31 Iulie 2021 – „Ali(e)nare”

3. 19 Decembrie 2021 – „Succes de public”

Iar locația cinematografului se află pe strada Ion Câmpineanu, număr 21, telefon 021 313 92 89. Cinema Union București este membră cu drepturi depline a unei organizații internaționale numite ” Europa Cinemas”. Filmul este o producție franceză și a fost „turnat” în anul 2020. Dar să vă transmit câteva fraze despre această comedie franceză. Numărul maxim al personajelor principale este de 10 membrii pro cu roluri active și transparente. Principalul personaj și cel mai important este regizorul (actorul) acestui film, în care el dorește să pregătească pe cei 6 membrii a unei închisori dintr-un oraș mic din Franța.

Pe parcusul mai multor etape de pregătire, acești „6 actori de închisoare ” devin solidari în echipa lor și își fac treaba până la un punct final. Pentru că au avut succes în unele orașe din Franța, ei trebuie să-și joace rolurile în ultima piesă într-o sala cunoscută. Dar ce să vezi, dacă îi dai unui om un deget, el îți ia toată mâna. În ultima prezentare de piesă, așa zisele pesonajele negative îl părăsesc pe acest mare și sufletist regizor.

Într-un final, regizorul le ia apărarea și le transmite spectatorilor prezenți în sala, că de fapt el dorea foarte demult să joace în această sala, dorind să-și expună părerile despre istoria lui de actor. Fiecare personaj își va vedea de drumul lui în viață și speră că în viitorul apropiat, fiecare membru va dori să aibă un job stabil. Toată echipa lor a avut „Succes de public”, dar drumurile lor s-au despărțit în mod dramatic și greu de digerat pentru regizorul inimos.

Biletul de intrare si programul lui Cinema Union București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *