Târgul de Crăciun 2021

  • Târgul de Crăciun: 26.11.2021-26.12.2021

În ultimii 10 ani, Bucharest Christmas Market a avut două locații cunoscute bucureștene: Piața Constituției și Piața Universității. În ultimii 10 ani, evenimentul s-a desfășurat an de an. Doar că, în luna decembrie a anului 2020 nu s-a putut organiza nimic din cauza pandemiei globale. După aproape o lună de zile întarziere, public un articol despre Târgul de Crăciun.

Organizarea acestui festival denotă multă pregătire și bătăi de cap organizatoriilor actuali, dar și despre diferite probleme legate de acest spectacol social și cultural. După părerea mea personală, pregătirile încep cu 3-4 luni înainte și se vor termina după 1-2 săptămâni. Pentru ediția din anul trecut, au fost lucruri pozitive dar au fost și lucruri negative. Cu alte cuvinte, am păreri împărțite despre acest event. Eu personal, am fost de 2 ori prezent l-a Târgul de Crăciun: 19 Decembrie 2021 & 26 Decembrie 2021.

Mâncarea și băutura au cam lipsit din acest show social. Un pahar mare de vin viert avea prețul de 8 lei, iar un pahar de ceai cald trebuia să scoți din buzunar suma de 6 lei. Țuica de prune a fost și ea prezentă. Iar la capitolul mâncare, au fost prezente doar hrană rece și destul de scumpă. Au fost multe oferte gen fast food, în care pentru un singur produs trebuia să plătești 25-35 de lei. Mâncarea românească preparată de sărbători, a lipsit în acest an din diferite motive profesionale s-au personale.

Cu alte cuvinte, preparatele tradiționale românești 100% nu au fost prezente în luna decembrie 2021. În schimb, au fost prezente doar produse scumpe și repede preparate pentru a-și băga banul în buzunare. Țin să vă aduc la cunoștință, că acest event nu seamănă deloc cu alte evenimente din anii trecuți. În primul rând, prezența ofertelor în toate căbănuțele aflate în această incintă, a fost una modestă și netrecută cu vederea. În al doila rând, pentru categoria buna dispoziție la urechi, muzica de anul trecut dedicată sărbătorilor de iarnă, a fost asigurată de un DJ român.

Cu părere de rău, vă anunț că am creat un videoclip de 3 minute și am fost notificat de YouTube, precum că nu respect drepturile de autor. Pentru acest lucru nasol, am fost nevoit să schimb cu alte 2 melodii din biblioteca personală a lui YouTube. Ca să închei frumos și civilizat acest articol, eu personal sunt mulțumit doar cu 60% din ce s-a desfășurat la Târgul de Crăciun 2021. Enjoy, Târgul de Crăciun 2022!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *