8 ani cu bune și rele

8 ani pentru Foto Anghel

 

  • 20 mai 2014-20 mai 2022
  • În momentul când am dorit să rezerv și să cumpăr un domeniu ro, am vrut să-l cumpăr doar pe numele meu, dar după câteva zile de gândire pozitivă, am decis să cumpăr acest domeniu pentru al introduce și pe Costel Anghel în această mică poveste de bloggeri. Am judecat așa, fiindcă mai am și eu un frate.
  • În concluzie, am rezervat și cumpărat acest domeniu numit Foto Anghel, de l-a furnizorul principal de stat numit Romanian Top Level Domain (RoTLD).

În urmă cu 8 ani, publicam primul articol în acest blog personal. În urmă cu 2 ani, am publicat un articol pentru o eventualitate cumpărării unei noi teme premium de WordPress. Ei bine, au trecut 2 ani și nu s-a concretizat nimic în acest domeniu. Așa ca o părere personală, în ziua de azi numai te ajută nimeni fără să le oferi bani. Este foarte adevărat, faptul că și eu am o vină în această problemă. Adică cum? Nu sunt perseverent în ceea ce fac. Este foarte ușor să dau vina pe altu sau pe alții. În fine.

Un lucru este cert, după 8 ani acest blog personal nu si-a schimbat în mare designul. În cei 8 ani, blogul actual are două teme free de WordPress. La un moment dat, am vrut să migrez cu blogul de pe WordPress spre Drupal, dar sunt prea mic pentru acest lucru. Pentru o nouă migrare custom spre Drupal, trebuie să scot ceva bani din buzunar.

  • De la a vrea o migrare spre Drupal și până a putea să fac acest lucru, mai trebuie să trec prin câteva etape ale vieții.
  • În momentul de față, îmi dau cu presupusul și cred că toată treaba ar dura vreo 4-5 ore. Zic și eu.

Într-un final, dacă te duci la arhivă și dai puțin scroll, vei vedea că între articolele actuale există o distanță de câteva luni. După cum am mai spus, unele articole le-am șters pentru simplu fapt că nu mi-a convenit mie ceva anume în subiectul respectiv, iar altele sunt pe privat. În plus, au existat  câteva săptamâni în care eu n-am avut chef să scriu ceva informații generale. Una peste alta, am și eu partea mea de vină. La mulți ani, Foto Anghel!

  • Foto Anghel I Florin Anghel I Costel Anghel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *