Art Safari București 2022

În perioada, 12 mai 2022 – 7 august 2022, în unele zone centrale bucureștene se organizează an de an un eveniment cultural românesc numit „Art Safari București”. Până în momentul de față s-au desfășurat 9 ediții. Timp de 9 ani, această interesantă expoziție a avut mai multe locații centrale. Pentru vara anului 2022, organizatorii au hotărât împreună ca anul acesta eventul să se desfășoare în Palatul Dacia-România. De asemenea, clădirea respectivă se află pe strada Lipscani, număr 18 – 20.

Prețul unui simplu bilet costă 80 de lei, iar programul de vizitare este următorul: joi & duminică, 12.00 – 21.00. Timp de 9 ore și anume pentru o singură zi de intrare, fiecare participant sau participantă va primi o brățară de autentificare precum că și-a plătit biletul. Pentru anul acesta, Art Safari București ne-a pus la dispoziție 5 expoziții pentru 5 categorii de vizitatori. Sursa foto: @Costel_Anghel (Twitter).

Cu siguranță, pregătirile pentru anul 2022 au început prin ianuarie sau februarie. Eu doar cred acest lucru și nu este o sursă reală de informație. Este foarte adevărat, faptul că timp de aproape 3 luni acești organizatori au cheltuieli destul de mari cu desfășurarea și întreținerea acestei expoziții internaționale. Sincer să fiu, până pe 22 iunie 2022, Florin Anghel nu a fost prezent la Safari Art București.

Cu siguranță, cu ocazia acestui event, numele României a fost, este și va fi pronunțat de foarte mulți vizitatori străini. Cu cât numărul turiștilor este în creștere, România va avea doar de câștigat aprecieri pozitive internaționale despre țara noastră numită România. Și ca să închei frumos și elegant, timp de 4 zile organizatorice, Art Safari București  face un efort destul de numeric personal asigurând bunătatea și plăcerea de-a vizita ediția a 9-a. Enjoy, Art Safari Bucharest!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *