Despre Foto Anghel

Foto Anghel este un site personal realizat de Anghel Florin si Anghel Costel.

Suntem doi frati si amandoi suntem zugravi-vopsitori.Amandoi avem jobul in domeniul constructiilor.Noua nu ne este rusine,sa va zicem ca suntem zugravi.Noua nu ne este rusine sa va zicem ca lucram pe santier.

Noua ne place foarte mult sa facem fotografii si sa mergem pe la diferite evenimente culturale din Bucuresti.In data de 20 mai 2014,am inceput sa postam aricole pe Foto Anghel.In general,suntem ocupati cu jobul in cursul saptamani respective.Noi vom incerca sa postam cu 1-2 articole pe saptamana.Costel si Florin vor face  postari personale pe acest site(gen Muntii Bucegi si Vama Veche)si cam ce facem noi cand suntem liberi.In momentul in care timpul ne va fi favorabil,noi vom realiza articole pe Foto Anghel.

Anghel Costel a fost intr-o excursie de doua zile in statiunea Costinesti!

Perioada excursie a fost intre 17-18 august 2013.

 

 

 

 

Mie personal,imi place sa merg pe la multe evenimente si festivaluri in Bucuresti.Aici de pilda este la Festivalul Multiculturalitatii(ex- Festivalul Turcesc).

 

 

 

Nota edit:astazi 4 iunie 2017,ora 20.20,am editat aceasta pagina.Am schimbat cele doua poze si videoclipul acesta realizat de Costel in Costinesti.Am modificat si textul din aceasta pagina.

2 thoughts on “Despre Foto Anghel

  1. Foarte frumos blogul, felicitari! Nu plecati urechea la cei care va spun ca nu le plac postarile. Este o initiativa frumoasa! Tot asa mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *