Despre mine

  1. Ma numesc Anghel Florin si m-am nascut in Bucuresti, pe 26 aprilie (nu conteaza anul nasterii mele). De foarte multi ani, adica de 15 – 20 de ani, merg cu cortul in Vama Veche. In momentul de fata, Vama Veche este o statiune comerciala 100%. De asemenea, zona muntoasa imi este cunoscuta. Imi place sa public articole si sa creez fotografii sau videoclipuri.
  2. Voi publica articole cand timpul imi va permite, cand voi simti eu ca trebuie sa fac acest lucru si bineinteles, cand am eu chef de scris articole. Este foarte adevarat, ca intre unele articole sunt luni de zile distanta.
  3. In data de 20 mai 2014, eu am rezervat nume domeniu, eu am cumparat acest domeniu numit Foto Anghel si tot eu platesc hostingul anual.
  4. Ce categorii de articole vor fi publicate: eu de multi ani, merg pe la evenimente culturale, istorice, programare, personale, sociale, umane si sportive. In momentul cand voi realiza cateva fotografii si videoclpuri, voi face publice aceste pareri personale observate de mine. Enjoy!