6 ani pentru Foto Anghel

  • Cumparat domeniu Foto Anghel de la RoTLD – Romanian Top Level Domain.
  • Reinnoit domeniu Foto Anghel de la RoTLD pentru 5 ani de zile / 2 noiembrie 2018 – 2 noiembrie 2023.
  • RoTLD – Romanian Top Level Domain – Bulevardul Maresal Averescu, 8 – 10.
  • Hosting anual platit pentru Foto Anghel intre 2014 – 2020.
  • Firma de hosting pentru Foto Anghel este SimpliQ, fosta Webfactor din Cluj-Napoca / hosting anual.
  • Tot ce s-a platit pana in momentul de fata, Florin Anghel a platit / fara aroganta.
  • Teme folosite gratis pentru Foto Anghel pe WordPress: Twenty Eleven si Dazzling.
  • In viitorul apropiat, vreau sa cumpar o tema pe WordPress in jur de 50 dolari USD.
  • 20 mai 2014 – 20 mai 2020, sase ani impreuna cu si despre Foto Anghel.
  • Foto Anghel este un blog pesoanal realizat de Costel Anghel, Ionela Anghel si Florin Anghel.

In urma cu fix 6 ani, publicam prima mea postare. Foto Anghel este un blog mic si fara pretentii mari la articolele publictate. Sunt convins ca sunt si greseli gramaticale in acest blog. Foto Anghel a avut mai multe articole publicate, dar pe unele le-a sters sau altele sunt private (adica doar eu vad/ sau ma rog). Sunt pe privat fiindca am tras niste pareri nu prea pozitive si atunci am preferat sa nu le sterg, dar sa fie in continuare pe privat.

Inainte de 20 mai 2014, eu mai postam uneori niste articole pe doua bloguri personale, si anume pe Blogger. Sincer sa fiu, platforma Blogger nu se compara cu WordPress. Sunt diferente destul de mari intre cele doua. Dar uite ca deja a trecut sase ani fara sa-mi dau seama. De-a lungul anilor, prin postarile mele, am incercat si nu stiu daca am reusit, sa va transmit informatiile pozitive de la diferitele evenimente, in care s-au organizat in Bucuresti.

Poate unii oameni, au ajuns pe acest blog accidental, poate altii au zis: ia sa vad ce-a mai scris cutare pe blogul lui, poate alti oameni au cautat un anumit lucru pe Google si-a dat de acest blog, poate altii au ajuns aici cand am facut eu share pe retelele de socializare sau in grupuri. Ma rog, sunt mai multe cai ale Domnului. OK, au ajuns aici, poate au citit 3 – 4 articole si-au plecat de pe site cu o parere pozitiva sau negativa. Oare cati cititori ai acestui blog, au parasit blogul meu cu o parere buna sau cu o parere rea? Sincer sa fiu, eu n-am de unde sa stiu acest lucru.

In acesti sase ani, am incercat sa scriu lunar cateva articole. In unele lunii de zile am mai postat ceva, iar in alte lunii distanta este destul de mare intre articole. Cand am vrut prima data sa rezerv / sa cumpar un domeniu ro, am vrut sa fie florinanghel.ro. Daca tot era si fratele meu Costel, am zis sa fie Foto Anghel / Foto de la fotografii si Anghel de la numele nostru. An de an, am mers impreuna la evenimente sociale si culturale prin Bucuresti. La cateva zile sau la cateva saptamani dupa ce ne-am facut datoria, am publicat articolul in cauza despre subiectul zilei. Enjoy!

La multi ani, Foto Anghel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *