Emisiunea „Memorialul Durerii” are activitate din 1991

Memorialul Durerii => TVR2, 14 Martie 2022, ora 22,00

  • Nu sunt fanul înfocat al acestei emisiuni, dar în momentul când am timp liber, urmăresc cu plăcere această emisiune numită „Memorialul Durerii”.
  • Public acest articol, pentru maxim 5-10% din toate vizitele mele lunare acestui blog personal (cu precădere după 40-45 de ani).
  • În data de 9 Martie 2022, în România a fost Ziua Internațională a Deținuților Politici Anticomuniști dintre anii 1945-1989.

După al Doilea Război Mondial, în România s-au desfășurat destul de des evenimente negative pentru poporul român. După 1945, România a adoptat o politică de stânga și unii oameni simpli, nu au fost de acord cu stilul lor de viață. Pentru că li s-au opus comuniștilor, unii români de rând au plătit cu viața lor propie.

Pentru mine personal, Televiziunea Română reprezintă un punct destul de credibil din punct de vedere al informațiilor oferite. Posturile mele preferate sunt următoarele: TVR1, TVR2 și TVR3. În general, nu am treabă cu televizorul zile întregi. Până la urmă, fiecare om din România este liber să aleagă orice post de televiziune dorește. În fine, am deviat puțin de la subiect.

În fiecare luni seara, începând cu ora 22.00, postul de televiziune TVR2 ne invită să urmărim împreună emisiunea „Memorialul Durerii”. Totul a început din anul 1991, când niște oameni cu inițiativă au dat startul adevărului după 1945. Această emisiune durează 60 de minute cu tot cu publicitate. În urmă cu câteva minute, am căutat pe Wikipedia Română emisiunea „Memorialul Durerii” și practic, mi s-au recomandat alte pagini care au legatură cu anticomunismul din această țară numită România.

În documentarul „Memorialul Durerii”, se dorește doar adevărul bazat pe crudul adevăr, în care unii oameni au fost arestați, bătuți, deportați cu munca în diferite locații ale României s-au chiar omorâți de tineri. Cu alte cuvinte, pe 14 Martie 2022, ora 22.00, va avea loc o nouă emisiune pe postul de televiziune TVR2. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *