Ziua Sfântului Patrick, 17 Martie 2022

An de an, pe 17 Martie 2022, se sărbătorește Saint Patrick’s Day. În mod normal, astăzi este o zi normală pentru toate categoriile de oameni dintr-o societate civilizată, dar în mod deosebit azi se sărbătorește Ziua Națională a Irlandei. Eu personal, în ultimii 5-6 ani, am fost mereu prezent l-a aniversarea respectivă. Iarăși zic din păcate, fiindcă evenimentul în cauză a decăzut foarte mult ca stil de organizare socială. Iar în varianta românească, se traduce simplu și eficient Ziua Sfântului Patrick.

Cele mai bune și frumoase evenimente, au fost organizate în anii de grație 2016 și 2017. Și acum țin bine minte că după 6 ani de zile, faptul că în anul 2016 a fost stabil de acești organizatori irlandezi, un traseu destul de lung și anume din fața Muzeul Național al Țăranului Român până în Piața George Enescu. Tot în anul 2016, țin bine minte că s-au oferit multe tricouri de culoare verde, multe șepci și multe steaguri verzi.

În luna martie a anului 2018, acest event s-a desfășurat într-un Mall de lângă Parcul IOR. Începând din anul 2019, acest event a fost doar online (au fost organizate evenimente doar de formă și fără valoare). Ca să închei frumos și civilizat, despre acest spectacol numit Saint Patrick’s Day am doar amintiri frumoase și plăcute.

În anul 2017, am realizat câteva videoclipuri din fața Parcului Herastrău. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *