1-30 aprilie 2022

Florin Anghel – 26 aprilie 2022

  • „Am cunoscut oameni pe internet cât și în realitate, în care persoanele în cauză nu le place să dea zvonul în țară că peste câteva zile o să fie ziua lor de naștere. Cu alte cuvinte, știe ei și prietenii lor apropiați. În schimb, mie personal îmi place să le transmit la oameni faptul că este ziua mea de naștere. Nu cred că greșesc practicând acest lucru.”

În data de 26 aprilie 2022, mi-am sărbătorit ziua onomastică. Am și eu o vârstă destul de înaintată, și de foarte mulți ani, prefer ca de ziua mea să nu stau acasă sau mai știu eu pe unde anume să pierd timpul fără rost. Pe 17 aprilie 2022, am vizitat  Târgul de Florii și totodată, fiind și Duminica Floriilor.

Marțea aceasta, am ales să-mi petrec ziua de naștere într-un mall bucureștean numit „Promenada Mall”. Fiind în zona de nord a Capitalei, am ales cu bucurie această locație sentimentală. Am creat câteva fotografii și bineînțeles, am realizat un videoclip pe terasa acestui mall. Anul curent a căzut bine data zilei mele, fiindcă pe 24 aprilie 2022 a fost Învierea Domnului. Unde l-a slujba de Învierea Domnului, am rămas până când s-a terminat, adică între orele 23.50-03.40. Fără miniciuni și fără gogoși umflate.

Fiind a 3-a zi de Paști, prezența persoanelor a fost destul de numeroasă. Marea majoritatea a oamenilor intrau prin magazine uitundu-se fiecare după interesul lui personal. Ca să termin acest paragraf destul de elegant, mulți intrau dar puțini cumpărau. Dacă te duci în mall să-ți cumperi haine, atunci trebuie să fii pregătit și cu cardul bancar.

Dacă pe 17 aprilie a fost o zi ploioasă și am avut ghinion, în schimb pe 26 aprilie am fost un om norocos. Că tot veni vorba de noroc și de ghinion, eu personal nu cred în horoscop sau în zodiile astea tromboniste. Este vrăjeală toată ziua și culmea este că vin unii la televizor, unde chiar unele persoane căștigă bani din treaba asta. Morala finală: trebuie să te bazezi pe tine personal, adică să te ajuți singur.

Per total, m-am simțit bine de ziua mea onomastică. În altă ordine de idei, într-un an simplu sunt 365 de zile, iar ziua de 26 aprilie a avut tot 24 de ore ca toate celălalte zile rămase din anul curent. În momentul când este ziua de naștere a unui om simplu, mai mult ca sigur fiecare român se bucură alături de familia lui. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *